Napoli meldt na akelige botsing goed nieuws over Lozano

Reacties

Het gaat goed met Hirving Lozano, die vannacht in de interland van Mexico tegen Trinidad en Tobago een akelige blessure opliep. De MRI-scan die is gemaakt heeft geen vervelende gevolgen aan het licht gebracht, zo laat Napoli (de werkgever van Lozano) weten in een verklaring op de clubwebsite.

Napoli meldt na akelige botsing goed nieuws over Lozano
© Pro Shots

Lozano moest de strijd tegen Trinidad en Tobago al snel staken, nadat hij na een zetje in zijn rug met zijn hoofd hard tegen de knie van de uitkomende doelman Marvin Phillips was gekomen. Lozano liep bij die botsing een flinke scheur in zijn linker wenkbrauw op. De aanvaller lag minutenlang op het veld en werd verzorgd, waarna hij met een karretje van het veld werd gereden.

De Mexicaanse bond meldde na de wedstrijd via Twitter dat de situatie van Lozano stabiel was en dat de voormalig PSV'er bij bewustzijn was. Lozano heeft in het ziekenhuis overnacht en mag volgens het Mexicaanse TUDN nu weer naar huis. Napoli meldt dat Lozano volgens het protocol maandag nog een neurologisch onderzoek zal ondergaan.

De eerste tests hebben in ieder geval geen slecht nieuws gebracht. De wenkbrauw van Lozano is gehecht en de scan toonde aan dat er geen interne schade is. Het is nog onduidelijk of Lozano later in dit Gold Cup-toernooi weer zou kunnen instromen bij Mexico, dat zonder Chucky overigens op een teleurstellend 0-0 gelijkspel bleef steken tegen Trinidad en Tobago.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.