'Iedereen is jaloers op Ronaldo, op zijn carrière, prijzen, geld en sixpack'

Reacties
'Iedereen is jaloers op Ronaldo, op zijn carrière, prijzen, geld en sixpack'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Toen Wayne Rooney deze week kritiek uitte op Cristiano Ronaldo, reageerde de aanvaller van Manchester United venijnig. 'Jaloers', schreef Ronaldo op Instagram. Rooney kan er wel om lachen.

'Ik zag het vanochtend', aldus Rooney vrijdag op de persconferentie, daags voor de uitwedstrijd van Derby County tegen Swansea City. 'Ik zou zeggen dat er waarschijnlijk niet één voetballer op de wereld is die niet jaloers is op Cristiano.'

'Op de carrière die hij heeft gehad, op de prijzen die hij heeft gewonnen, op het geld dat hij heeft verdiend en op zijn sixpack. Iedere speler behalve Lionel Messi is jaloers op Ronaldo', aldus de manager, die bij Manchester United nog samenspeelde met Ronaldo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.