Icardi de held van Inter: 'Niet te beschrijven dit'

Reacties

Mauro Icardi kan zijn geluk niet op nadat hij zondag met een hattrick de Derby van Milaan besliste. De spits geeft de wedstrijdbal een mooie plek in zijn huis.

Icardi de held van Inter: 'Niet te beschrijven dit'

'Dit voelt zo speciaal, ik kan het gewoon niet beschrijven', is de eerste reactie van Icardi voor de camera van Mediaset Premium. 'Vooraf had ik al het gevoel dat ik zou scoren, dus deze bal pakken ze me niet meer af', glimlacht de spits, die nu op negen doelpunten staat in het huidige Serie A-seizoen.

'Laat de criticasters maar praten, ik doe wat ik moet doen op het veld: het team helpen en doelpunten maken.' Door de overwinning gaat Inter over Juventus heen en staat de club uit Milaan op de tweede plaats. In de komende speelronde staat met Napoli - Inter de volgende topper op het programma, tussen de koploper en de runner-up.

Icardi wil het echter niet over de titelkansen van Inter hebben. 'Daar is het nog te vroeg voor. We zijn al goed bezig sinds de voorbereiding en nu moeten we denken aan de volgende wedstrijd tegen een geweldige tegenstander. Het is een bijzondere wedstrijd voor mij, want Napoli is de koploper en ze spelen het beste voetbal in Europa.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.