Ibrahimovic meteen trefzeker bij officieuze Milan-comeback

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft vrijdag direct van zich doen spreken bij zijn officieuze rentree in het shirt van AC Milan. De Zweedse spits tekende een week geleden een contract tot het einde van dit seizoen, met de optie op nog een seizoen, en scoorde vrijdag in een oefenwedstrijd tegen het bescheiden Rhodense.

Ibrahimovic meteen trefzeker bij officieuze Milan-comeback
© Pro Shots

Milan-trainer Stefano Pioli zette Ibrahimovic in zijn basiself in het vriendschappelijke duel, dat achter gesloten deuren werd afgewerkt. De wedstrijd werd speciaal gearrangeerd zodat de 38-jarige aanvaller wedstrijdritme kon opdoen in aanloop naar de tweede seizoenshelft.

Bij rust leidde Milan al met 5-0, mede door een treffer van Ibrahimovic. De Zweed, spelend met nummer 21, tikte binnen uit een voorzet van Davide Calabria. Zelf maakte Calabria in de eerste helft een hattrick, terwijl ook Lucas Paquetá scoorde. Na rust nam Krzysztof Piatek de plek van Ibrahimovic in.

Milan hervat het seizoen in Italië aanstaande maandag en speelt dan thuis tegen Sampdoria. Mogelijk krijgt Ibrahimovic dan meteen speeltijd van Pioli. De spits speelde zijn laatste wedstrijd voor de Rossoneri op 13 mei 2012 tegen Novara.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.