Giroud bevestigt vertrek bij AC Milan en gaat naar Amerika

Reacties

Olivier Giroud gaat AC Milan na dit seizoen verlaten. De 37-jarige Fransman heeft dat nieuws bevestigd op zijn eigen sociale media. Giroud vertrekt daarna naar Amerika.

Giroud bevestigt vertrek bij AC Milan en gaat naar Amerika
© Pro Shots

Er gaan al langer geruchten dat Giroud een akkoord heeft met Los Angeles FC, dat uitkomt in de MLS. Het contract van de spits loopt aankomende zomer af en hij heeft besloten om niet te verlengen. 'Ik ben een beetje emotioneel, want mijn avontuur eindigt aan het einde van dit seizoen', vertelde hij in een videoboodschap aan de supporters.

Giroud verklapte dat hij in de MLS aan de slag gaat, zonder de naam van Los Angeles FC te noemen. Wel bedankte hij de fans van AC Milan voor de afgelopen jaren. 'Ik ben heel trots op wat ik hier heb gepresteerd met AC Milan in drie seizoenen. AC Milan zit voor altijd in mijn hart.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De aanvaller kwam in drie seizoenen tot 131 wedstrijden voor AC Milan, waarin hij 48 keer trefzeker was. Zijn hoogtepunt was in 2021/22, waarin hij zich met AC Milan kroonde tot kampioen van Italië. Dit seizoen was hij nog goed voor veertien goals en acht assists in de Serie A. Eerder speelde Giroud ook voor Chelsea, Arsenal, Montpellier, Tours, Istres en Grenoble.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.