Ibrahimovic president van Kings World Cup: 'Voetbal heeft mij gemist'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic is de nieuwe president van de allereerste Kings World Cup. Een toernooi van de Kings League, een alternatieve competitie die in het leven werd geroepen door Gerard Piqué. Eerder werd ook bekend dat Neymar aan het evenement deelneemt.

Ibrahimovic president van Kings World Cup: 'Voetbal heeft mij gemist'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Kings World Cup heeft 32 deelnemende teams. Tien uit Spanje, tien uit de Verenigde Staten en twaalf uit andere landen. Ibrahimovic is aangewezen als de 'King of Kings'. De voormalige topspits reikt na de finale de trofee en een miljoen dollar (915.300 euro) aan prijzengeld uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In een fraaie aankondiging op sociale media is Ibrahimovic duidelijk. 'Ik heb meer dan vijfhonderd goals gemaakt, er is niemand die mijn naam niet kent. Ik mis voetbal niet, voetbal mist mij. Ik ben de beste. Welkom op mijn WK.'

Dat Ibrahimovic het voetbal na zijn pensioen niet los kon laten, werd aan het eind van vorig jaar al duidelijk. De Zweed keerde toen terug bij zijn oude club AC Milan. Ibrahimovic begon in december namelijk aan een adviseursfunctie bij Milan-eigenaar Red Bird.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.