Heracles legt WK-ganger en vleugelverdedigers langer vast

Reacties

Heracles Almelo heeft de opties in de contracten van Luca de La Torre, Giacomo Quagliata en Navajo Bakboord gelicht. Dat drietal beschikte over een aflopende verbintenis, maar ligt nu vast tot de zomer van 2023.

Heracles legt WK-ganger en vleugelverdedigers langer vast
© Pro Shots

Volgens de geldende cao moeten Nederlandse clubs hun spelers met aflopende contracten duidelijkheid geven voor 1 april. Bij Heracles gaat dat in totaal om twaalf spelers. Het hierboven genoemde trio gaat dus door in Almelo. De La Torre (foto) en Quagliata zijn vaste basisspelers die inmiddels ook voor hun land uitkomen. Quagliata speelt voor Italië Onder-21, De La Torre plaatste zich deze week met het vlaggenschip van de Verenigde Staten voor het WK. De 23-jarige Amerikaan heeft zich sinds zijn overstap van Fulham ontwikkeld tot één van de grote uitblinkers bij Heracles.

Van aanvoerder Janis Blaswich was al duidelijk dat hij komende zomer vertrekt, hij maakt de overstap naar RB Leipzig. Ook Mats Knoester gaat vertrekken. De club en de 23-jarige verdediger kwamen er niet uit over een nieuwe verbintenis. Het contract van Ismail Azzaoui is formeel eveneens opgezegd, maar de Belg die momenteel herstelt van een zware knieblessure, blijft wel in gesprek met de club.

Over de andere spelers met een aflopend contract hoeft de club nog geen formele beslissing te nemen. Het gaat om Adrian Szöke, Elias Oubella, Rohat Agca, Samuel Armenteros, Alessandro Damen (verhuurd aan ADO Den Haag) en Jeremy Cijntje (verhuurd aan FC Den Bosch). Ook het huurcontract van Kaj Sierhuis (Stade Reims) loopt af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.