Vrees komt uit: wéér zware knieblessure voor Azzaoui

Reacties

Het doemscenario voor Heracles Almelo-aanvaller Ismail Azzaoui is donderdag uitgekomen. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat de 23-jarige Belg een zware knieblessure heeft opgelopen.

Vrees komt uit: wéér zware knieblessure voor Azzaoui
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Azzaoui had woensdagavond een basisplaats in de uitwedstrijd tegen Feyenoord, waarin hij na een kwartier een assist op de openingstreffer van Sinan Bakis leverde. In de 24ste minuut ging het echter flink mis bij de aanvaller. Hij botste met zijn knie hard op Tyrell Malacia en schreeuwde het uit van de pijn. Azzaoui moest per brancard van het veld worden gedragen. De schrik zat er direct flink in, ook bij zijn ploeggenoten.

Donderdagochtend onderging de Heraclied een MRI-scan. Die heeft het doemscenario voor Azzaoui bevestigd: een ernstige blessure aan zijn rechterknie. Dat betekent einde seizoen voor de rechteraanvaller, die de laatste weken juist een basisplaats had veroverd in Almelo. Voor Azzaoui is het een enorme klap.

Hij werd al twee keer eerder in zijn nog prille carrière geveld door zware knieblessures. In 2016 en in 2018 scheurde hij de kruisband in zijn andere knie af. Voor Heracles is het sportief gezien ook een flinke streep door de rekening. De Almeloërs moeten het ook al zonder Rai Vloet stellen. Bilal Basaçikoglu kwam tegen Feyenoord in de ploeg als vervanger van Azzaoui.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.