Heerenveen speelt met Rienstra in op mutaties op middenveld

Reacties

Zodra de laatste plooien tussen de clubs worden gladgestreken, verhuist Ben Rienstra van AZ naar SC Heerenveen. De Friezen spelen daarmee alvast in op twee roerige laatste weken van de transferwindow.

Heerenveen speelt met Rienstra in op mutaties op middenveld

Voor zowel Morten Thorsby als Yuki Kobayashi bestaat de nodige belangstelling. Beide middenvelders hebben bij Heerenveen aangegeven dat zij graag een stap willen maken. Anticiperend op het vertrek van één van hen of mogelijk allebei, versterkt Heerenveen zich met Rienstra.

De 28-jarige Rienstra werd vorig seizoen door AZ verhuurd aan Willem II, waar hij met tien doelpunten in dertig wedstrijden een sterke indruk maakte. Terug in Alkmaar kreeg hij desondanks geen nieuwe kans onder trainer John van den Brom.

Heerenveen wil zich voor 31 augustus ook nog versterken met een spits, als opvolger van de naar FC Sankt Pauli vertrokken Henk Veerman. De club hoopt daarnaast Martin Ødegaard opnieuw te huren van Real Madrid, maar is niet de enige gegadigde. Pelle van Amersfoort mag bij een goed bod vertrekken.

Samenvatting PEC Zwolle - SC Heerenveen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.