Hartverwarmende actie: Grealish schiet doodzieke fan oude rivaal te hulp

Reacties

Een hartverwarmend gebaar van Jack Grealish. De voormalige Aston Villa-aanvoerder maakte bijna 6000 euro over om de behandeling van een Birmingham City-fan te bekostigen.

Hartverwarmende actie: Grealish schiet doodzieke fan oude rivaal te hulp
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De donatie gaat naar een crowdfundingsactie voor de ernstige zieke Dylan (20), die voor zijn behandeling over moet vliegen naar de Verenigde Staten. Hij lijdt al ruim een jaar aan een agressieve vorm van leukemie.

Grealish, geboren in Birmingham en tot 2021 uitkomend voor Aston Villa - de aartsrivaal van Birmingham City - deelde de actie ook via zijn Instagram-story's. De teller staat inmiddels op ruim 140.000 euro. Het doel van de familie is om meer dan een miljoen euro in te zamelen.

Het is niet voor het eerst dat de 27-jarige Grealish zich van zijn beste kant laat zien. Begin mei maakte hij ook al bijna zesduizend euro over om de uitvaart van een overleden Aston Villa-fan te ondersteunen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.