Hartman wil 'irritant gedrag' van Lazio-spelers afstraffen

Reacties

De ontknoping van Groep E in de Champions League wordt erg spannend en Lazio gaf Feyenoord na de wedstrijd in Rome alleen maar meer munitie om de strijd om bij de eerste twee plekken te komen op te pakken. Dit werd duidelijk via Quilindschy Hartman, die op de persconferentie verscheen na de wedstrijd.

Hartman wil 'irritant gedrag' van Lazio-spelers afstraffen
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Hartman liet de pers in Italië weten dat de spelers van Lazio nogal provoceerden na het laatste fluitsignaal. 'Ze kwamen binnen in de catacomben bij de kleedkamers, stampten op de deur en muur. Dat geeft ons alleen maar motivatie voor de komende twee wedstrijden. We beginnen met Atlético Madrid-thuis met de hele Kuip erachter, dan kunnen we dat irritante gedrag uiteindelijk afstraffen', is Hartman strijdvaardig.

'Dit was een heel grote teleurstelling', gaf Hartman daarvoor aan over de nederlaag. 'Dit is zo'n wedstrijd waarvan je denkt: hoe kan je 'm verliezen. We krijgen in het begin van de wedstrijd dreiging tegen. Daarna hebben zij één kans. Voor de rest hebben we hetzelfde spelbeeld als in de thuiswedstrijd gezien. Je houdt een beetje hetzelfde gevoel over als aan de wedstrijd tegen Atlético. Leuk dat je jezelf zo presenteert, maar je hebt er weinig aan.'

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.