Hamburger SV biedt Letschert nieuwe kans

Reacties

Timo Letschert zet zijn carrière voort in de Tweede Bundesliga. De 26-jarige verdediger gaat aan de slag bij Hamburger SV, waar hij een eenjarig contract tekent.

Hamburger SV biedt Letschert nieuwe kans

Letschert begon in de zomer van 2016 aan zijn eerste buitenlandse avontuur. Sassuolo nam de verdediger over van FC Utrecht, dat hem een jaar geleden op huurbasis terughaalde naar de Galgenwaard. De terugkeer in de Domstad was geen onverdeeld succes. Na een uitbarsting in de rust van het duel met ADO Den Haag werd hij zelfs (even) verbannen door trainer Dick Advocaat. Uiteindelijk kreeg hij de 'hoogst mogelijke' boete en deed hij de belofte hulp te zoeken.

Letschert is het elfde nieuwe gezicht bij HSV, waar hij landgenoot Rick van Drongelen zal tegenkomen. Hij sprak al met zijn landgenoot over Die Rothosen. 'Ik heb het gevoel dat dit de juiste stap in mijn carrière is en ben erg blij dat ik nu bij HSV ben. Ik heb ook met Rick van Drongelen over de club en de fans gesproken, hij was erg entousiast en vertelde alleen maar positieve verhalen. Dat was voor mij extra motiverend,' aldus Letschert, die met de Griek Kyriakos Papadopoulos moet strijden om een basisplaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.