Letschert biedt excuses aan en gaat hulp zoeken

Reacties

Timo Letschert heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in de rust van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Utrecht (5-0) van zaterdagavond. De verdediger ging verbaal over de schreef en werd door Dick Advocaat uit het elftal gehaald.

Letschert biedt excuses aan en gaat hulp zoeken

Daags na de pijnlijke nederlaag is Letschert door het stof gegaan. 'De stafleden en mijn medespelers heb ik vanmorgen mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik in de rust van de wedstrijd tegen ADO Den Haag verbaal veel te ver ben gegaan richting de gehele staf en spelers', zegt de verdediger op de website van Utrecht. 'Daarmee heb ik de staf en het team benadeeld en de supporters en de club tekortgedaan. Ik besef dat mijn gedrag ontoelaatbaar was en ga hulp zoeken om herhaling te voorkomen.'

FC Utrecht neemt in de loop van komende week een beslissing over het vervolg. Letschert, die dit seizoen door Utrecht wordt gehuurd van Sassuolo, deed tot dusver in 26 van de 29 competitiewedstrijden mee.

Advocaat
Utrecht-coach Dick Advocaat gaf zaterdagavond al aan dat Letschert vanwege disciplinaire redenen naar de kant was gehaald. 'Hij zei dingen die niet kunnen en dan ga je eruit', zei de Haagse coach. 'In de rust gebeurde er iets, dat kan een speler niet doen. Voor mij was dat genoeg reden om hem te straffen.' De club wil niet ingaan op wat Letschert precies heeft gezegd, maar duidelijk is nu al dat het meer was dan een enkele opmerking. De geëmotioneerde verdediger stond op een gegeven moment verbaal recht tegenover assistent Zeljko Petrovic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De tweede helft van FC Utrecht leek bij vlagen op werkweigering'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.