Haller komt met statement: 'Ik zie jullie snel weer op het veld'

Reacties

Sébastien Haller is voor het eerst naar buiten getreden over zijn medische situatie. Maandagavond maakte zijn club Borussia Dortmund bekend dat er een tumor is ontdekt in een van zijn testikels. Haller toont zich in een bericht op sociale media dankbaar voor de massale steun die hij heeft ontvangen.

Haller komt met statement: 'Ik zie jullie snel weer op het veld'
© Pro Shots

'Dank jullie allemaal voor de vele steunbetuigingen sinds de aankondiging van gisteren. Mijn familie en ik bedanken jullie. Ik zal me nu concentreren op mijn herstel, zodat ik sterker terug kan komen', schrijft Haller bij een afbeelding waarin hij zijn gehele statement deelt. Daarin spreekt hij opnieuw zijn dank uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik wil jullie bedanken vanuit het diepste van mijn hart voor alle warme berichten die ik heb gekregen. Het heeft me enorm veel gedaan om al die mooie reacties te zien. Het voelt een beetje alsof ik het niet verdien, maar dankzij jullie weet ik dat ik hier bovenop kom. Ik zie jullie snel weer op het veld om onze volgende overwinningen te vieren.'

Op het statement komen opnieuw reacties uit de voetbalwereld. 'Blijf sterk en word snel beter, we staan allemaal achter je', schrijft ploeggenoot Jude Bellingham bijvoorbeeld. Barcelona wenst Haller kracht toe en hoopt dat hij snel herstelt. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.