Guardiola voorziet rentree Robben tegen BMG

Reacties

Bayern München-trainer Pep Guardiola is optimistisch over het herstel van Arjen Robben, al lijkt een basisplaats in het duel met Borussia Mönchengladbach vrijdag nog te vroeg te komen.

Guardiola voorziet rentree Robben tegen BMG

Robben liep op 4 december tegen FC Augsburg een knieblessure op, maar hervatte tijdens het trainingskamp van Der Rekordmeister in Doha de groepstraining. Guardiola zegt dat de donderdag dertig jaar geworden Groninger waarschijnlijk als invaller mee kan doen tegen Gladbach. 'Ik verwacht dat Arjen meereist naar Gladbach, maar hij is nog niet honderd procent fit', aldus de trainer.

Achter de inzetbaarheid van Franck Ribéry, die met een bovenbeenblessure kampt en de afgelopen dagen niet in staat was deel te nemen aan de groepstraining, staat een vraagteken. 'Ik weet niet of hij kan spelen', vervolgt Guardiola. Bastian Schweinsteiger en Javi Martinez kunnen in ieder geval niet meedoen tegen Gladbach.

Het uitduel met Gladbach is een lastige klus voor Bayern, want de club van Roel Brouwers en Luuk de Jong staat vierde op de ranglijst en won in eigen huis al van Schalke 04 en Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.