Robben hervat in Doha groepstraining Bayern

Reacties

De rentree van Arjen Robben is weer een stap dichterbij gekomen. Zondag nam de vleugelspeler voor het eerst weer deel aan de groepstraining van Bayern München, dat zich in Doha voorbereidt op de tweede seizoenshelft.

Robben hervat in Doha groepstraining Bayern

Robben viel op 4 december na een kwartier geblesseerd uit tijdens het uitduel met FC Augsburg in de strijd om de DFB-Pokal (0-2). Hij ging nog tijdens de wedstrijd naar een ziekenhuis vanwege een diepe vleeswond, die was veroorzaakt door een charge van Augsburg-doelman Marwin Hitz.

Omdat Robben aanvankelijk alleen een vleeswond leek te hebben, sprak trainer Pep Guardiola nog de hoop uit dat de aanvaller van Oranje in 2013 nog in actie zou kunnen komen. Maar er bleek veel meer schade, waardoor Robben het door Bayern gewonnen WK voor clubs miste.

Ruim een maand later hervatte hij de groepstraining, maar de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach op vrijdag 24 januari tijdens de hervatting van de Bundesliga zal nog te vroeg komen. Bayern is halverwege koploper in Duitsland met 44 punten uit zestien duels. Nummer twee Bayer Leverkusen heeft zeven punten minder en een wedstrijd meer gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.