Robben traint voluit mee en hoopt op hervatting Bundesliga

Reacties

Bayern München kan mogelijk volgende week weer beschikken over Arjen Robben als de tweede competitiehelft van start gaat. De buitenspeler traint inmiddels weer voluit mee op de groepstraining van Der Rekordmeister.

Robben traint voluit mee en hoopt op hervatting Bundesliga

Afgelopen zondag hervatte Robben al voorzichtig de groepstraining in Doha, waar de ploeg van trainer Pep Guardiola zich voorbereidt op de hervatting van de Bundesliga. Terug in Duitsland liet hij zien dicht bij zijn rentree te zijn. Tijdens een oefensessie aan de Säbener Strasse deed Robben voor het eerst volledig mee sinds hij een forse knieblessure opliep.

Op 4 december viel Robben na een kwartier geblesseerd uit tijdens het uitduel met FC Augsburg in de strijd om de DFB-Pokal (0-2). Hij ging nog tijdens de wedstrijd naar een ziekenhuis vanwege een diepe vleeswond, die was veroorzaakt door een charge van Augsburg-doelman Marwin Hitz. Omdat Robben aanvankelijk alleen een vleeswond leek te hebben, sprak Guardiola nog de hoop uit dat de vleugelspeler in 2013 nog in actie zou kunnen komen. Maar er bleek veel meer schade, waardoor Robben het door Bayern gewonnen WK voor clubs miste.

De uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach op vrijdag 24 januari tijdens de hervatting van de Bundesliga lijkt nu een reeël doel voor Robben. Bayern München is halverwege met grote afstand koploper in Duitsland met 44 punten uit zestien duels. Nummer twee Bayer Leverkusen heeft zeven punten minder en een wedstrijd meer gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.