Guardiola feliciteert en waarschuwt Rüdiger voor weerzien met Haaland

Reacties

Manchester City-manager Pep Guardiola verwacht dat Erling Haaland tijdens de return tegen Real Madrid een prominentere rol gaat spelen dan in de heenwedstrijd van de halve finales van de Champions League in Madrid.

Guardiola feliciteert en waarschuwt Rüdiger voor weerzien met Haaland
© Pro Shots
Everton
Everton
0 - 3
Manchester City
Manchester City

Haaland vocht dinsdag in Estadio Santiago Bernabéu verbeten duels uit met Antonio Rüdiger en kwam niet tot scoren tegen Real Madrid. 'Ik wil Rüdiger daarmee feliciteren', aldus Guardiola al lachend op een persconferentie in aanloop naar de Premier League-wedstrijd tegen Everton.

'We moeten alleen niet vergeten dat Erling nog altijd maar 22 jaar is. Hij speelt voor het eerst in de halve finales van de Champions League, stond voor het eerst in Bernabéu, op het hoogste podium. En dan sta je ook nog tegen een topelftal, met in elke linie spelers van wereldklasse', vertelde de manager van City.

'Ik verwacht dat de return een beetje makkelijker wordt voor Erling. Zeker als het team om hem heen nog iets beter gaat functioneren. Daar streven we naar. Ik heb het duel met Real donderdag teruggekeken en ik zag dat Erling heel hard heeft gewerkt. Ik weet zeker dat hij klaar is voor de wedstrijden tegen Everton en Real', aldus Guardiola.

Manchester City boekte door een doelpunt van Kevin De Bruyne een gelijkspel bij Real Madrid. City kwam in Madrid op achterstand door een goal van Vinícius Júnior. In de Premier League gaan The Citizens aan de leiding met een voorsprong van een punt op Arsenal. The Gunners hebben één duel meer gespeeld. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.