Grote zorgen om Son na keiharde botsing

Reacties

De zorgen bij Tottenham Hotspur zijn groot om Heung-Min Son. De aanvaller kwam dinsdag bij de winst op Olympique Marseille pijnlijk in botsing met de schouder van Chancel Mbemba en verliet het veld na een halfuur. Ook het nationale team van Zuid-Korea zal de botsing met schrik hebben aangezien.

Grote zorgen om Son na keiharde botsing
Olympique Marseille
Olympique Marseille
1 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Het is nog niet bekend welke blessure Son precies heeft opgelopen, stelde assistent-trainer Christian Stellini na het duel. 'We weten nog niet zeker of het een hersenschudding is. In ieder geval was het een verwonding aan zijn gezicht, hij heeft een gezwollen oog. We checken morgen wat er precies aan de hand is, maar Son voelde zich wel beter na de wedstrijd en kon vierde de overwinning mee in de kleedkamer.' Ook al is de vraag of je echt van meevieren kan spreken, getuige deze tweet.

Lees verder onder de Instagram-post.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De regels stellen dat de club een beoordeling van de speler moet maken en dat de speler geen hoofdklachten meer heeft bij de eerstvolgende wedstrijd. Dat kan slecht nieuws betekenen voor Spurs en Son, dat zondag in het eigen stadion Liverpool ontvangt. Mocht uit de diagnose blijken dat er meer aan de hand is, komt ook de voorbereiding op het WK of het toernooi zelf in het gedrang voor de sterspeler van Zuid-Korea.

Tijdens de wedstrijd viel niet alleen de pijnlijke botsing van Heung-min Son, maar ook het optreden van trainer Antonio Conte op. De oefenmeester bekeek het duel vanaf de tribune vanwege eens schorsing. Waar hij na de 1-1 van Tottenham wat sombertjes voor zich uit staarde, vierde Conte de winnende 1-2 met een enorme lach op zijn gezicht en een gebalde vuist. Doelman Hugo Lloris gaf na afloop aan dat de situatie het voor zowel Conte als het team lastig was. 'We hebben karakter getoond op een lastig moment', vatte de keeper de zege samen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Tottenham Hotspur
6
3
2
1
8-6
+2
11
2
Eintracht Frankfurt
6
3
1
2
7-8
-1
10
3
Sporting Lissabon
6
2
1
3
8-9
-1
7
4
Olympique Marseille
6
2
0
4
8-8
0
6
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer Son Heung-Min
Meer over Son Heung-Min
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.