Groen licht: Agüero vergezelt Nederlanders in Barcelona-selectie

Reacties

Sergio Agüero is opgenomen in de wedstrijdselectie van Barcelona. Trainer Ronald Koeman kan zodoende in het thuisduel met Valencia eindelijk een beroep doen op de Argentijnse aanvaller.

Groen licht: Agüero vergezelt Nederlanders in Barcelona-selectie
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Valencia
Valencia

Agüero kwam afgelopen zomer transfervrij over van Manchester City, maar raakte kort na zijn entree geblesseerd. Zodoende bleef zijn officiële debuut uit, terwijl Koeman juist zo'n behoefte had aan doelpuntenmakers. Agüero was immers zeker niet de enige geblesseerde aanvaller bij Barcelona, dat bovendien afscheid nam van gevestigde namen als Antoione Griezmann en Lionel Messi.

Behalve Agüero is ook Ansu Fati opgenomen in de wedstrijdselectie. Zodoende krijgt Koeman vooral voorin meer te kiezen. Memphis Depay, Frenkie de Jong en Luuk de Jong zijn ook op de namenlijst gezet. Ook de weer van zijn blessureleed herstelde linksback Álex Balde is van de partij.

Barcelona en Koeman kunnen een zege zeer goed gebruiken. Voor de interlandbreak leed de Catalaanse grootmacht pijnlijke nederlagen tegen Benfica (3-0) en Atlético Madrid (2-0). Koeman ging zaterdag tijdens zijn persconferentie nog in op die druk. 'Over mij hoeven jullie je geen zorgen te maken', zei hij.

De wedstrijdselectie:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Meer Ansu Fati
Meer over Ansu Fati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.