Het houdt niet op: Araújo zeventiende (!) Barça-speler met blessure

Reacties

Ronald Araújo is het nieuwste lid van de ziekenboeg van Barcelona. De Uruguayaans international keerde met een pijnlijke hamstring terug van interlandverplichtingen en is daarmee de zeventiende Barça-speler die dit seizoen moet afhaken vanwege een blessure.

Het houdt niet op: Araújo zeventiende (!) Barça-speler met blessure
© Pro Shots

Voor Ronald Koeman blijft het puzzelen bij Barcelona en dat is bepaald niet voor het eerst. Marca becijferde dat het wegvallen van Araújo, die naar verwachting twee weken uit de roulatie is, betekent dat in totaal liefst 63 procent van de selectieleden dit seizoen ten minste één blessure heeft gehad.

Naast Araújo maken of maakten Marc-André ter Stegen, Clément Lenglet, Óscar Mingueza, Gerard Piqué, Sergiño Dest, Jordi Alba, Alejandro Baldé, Nico González, Frenkie de Jong, Pedri, Sergi Roberto, Philippe Coutinho, Gavi, Ansu Fati, Martin Braithwaite en Sergio Agüero dit seizoen deel uit van de Catalaanse ziekenboeg.

Terugkeer Aguëro
Tegenover de waslijst aan blessures staat het mogelijke debuut van Aguëro. De Argentijnse aanwinst speelde midweeks mee in de vriendschappelijke ontmoeting met UE Cornellà en deed meteen van zich spreken met een doelpunt. Het is nog niet bekend of Aguëro zondag bij de wedstrijdselectie zit voor het thuisduel met Valencia. Ook de rentree van Ousmane Dembélé nadert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.