Goednieuwsshow bij United: Pogba geeft Solskjaer volgende boost

Reacties

Na een flinke periode van misère breekt de zon door bij Manchester United. Na achtereenvolgende overwinningen op Tottenham Hotspur, Manchester City en AZ krijgt manager Ole Gunnar Solskjaer momenteel ook volop goed nieuws van de medische staf.

Goednieuwsshow bij United: Pogba geeft Solskjaer volgende boost
© Pro Shots

Zo kan Paul Pogba na het weekend de groepstraining hervatten bij de Engelse topclub. De Franse sterspeler stond drie maanden buitenspel vanwege een enkelblessure maar ligt op koers om nog dit kalenderjaar zijn rentree te maken. Ook Eric Bailly en Timothy Fosu-Mensah zijn na langdurig blessureleed bijna klaar voor een rentree.

Solskjaer krijgt dan ook weer wat te kiezen bij Manchester United, dat bovendien van plan is om zich te roeren op de transfermarkt. 'We willen meerdere posities binnen de selectie versterken', geeft Solskjaer toe. 'Als je onze selectie vergelijkt met die van concurrenten, hebben wij nog twee of drie spelers nodig om goed te kunnen rouleren. We zullen zien wie we in januari kunnen halen.'

Manchester United zoekt met name naar versterking op het middenveld en in de voorhoede. Solskjaer wil volgens Engelse media een controlerende middenvelder, een aanvallende middenvelder en een buitenspeler aan zijn selectie toevoegen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.