Giakoumakis nederig na transfer naar 'een van de grootste clubs ter wereld'

Reacties

Giorgios Giakoumakis is officieel speler van Celtic. Via de officiële kanelen heeft de Griekse topscorer van het vorige Eredivisie-seizoen zijn eerste interview in Schotland gegeven.

Giakoumakis nederig na transfer naar 'een van de grootste clubs ter wereld'
© Pro Shots

Ook Werder Bremen toonde serieus interesse in Giakoumakis, maar de 26-jarige Griek heeft gekozen voor Celtic. De 51-voudig Schots landskampioen maakt een miljoenenbedrag over naar VVV, dat een lastige seizoenstart kent in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Venlo nam Giakoumakis vorig jaar zomer op zijn beurt over van AEK Athene.

Op de clubwebsite van Celtic toont Giakoumakis zich dolblij. 'Celtic is een van de grootste clubs ter wereld, met de beste supporters. Het is een club die ik al zó lang bewonder, het wordt een eer om dit beroemde shirt te mogen dragen. Het idee dat de manager (Ange Postecoglu, red.) me zó graag wilde, maakt me nederig. Ik zal er alles aan doen om het team zo goed mogelijk te helpen en onze fans succes te bezorgen.'

Giakoumakis vestigde vorig seizoen de aandacht op zich door in dertig competitiewedstrijden liefst 26 doelpunten te maken. Daarmee kroonde de 26-jarige Griek zich tot topscorer van de Eredivisie. Ondanks zijn uitzonderlijke doelpuntenproductie degradeerde VVV uit de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.