Geplaagde Nagelsmann volgt De Ligt schoorvoetend naar Oktoberfest

Reacties
Geplaagde Nagelsmann volgt De Ligt schoorvoetend naar Oktoberfest
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Julian Nagelsmann had er weinig trek in, maar liet zich afgelopen weekend tóch zien op het Oktoberfest in München. De oefenmeester van Bayern München gaf na afloop van de nederlaag tegen FC Augsburg aan niet veel heil te zien in de traditionele middag. Toch moest hij er aan geloven.

FC Augsburg
FC Augsburg
1 - 0
Bayern München
Bayern München

'Als het team gaat, zal ik met ze mee moeten', gaf Nagelsmann schoorvoetend aan nadat zijn ploeg met 1-0 onderuit ging. Het was de vierde competitiewedstrijd op rij dat Bayern niet tot een zege kwam. Daarmee was het code rood in Duitsland. Het gat met koploper 1. FC Union Berlin is gegroeid naar vijf punten.

Nagelsmann was na afloop van de nederlaag bij Augsburg erg kritisch. Er gaat een hoop mis bij Bayern en daardoor zag hij geen nut in een middagje aan de Duitse toog. 'Ik snap het doel er even niet van, maar dat is mijn mening. Ik ga de club dat ook vertellen.'

Na het gesprek met de clubleiding verscheen hij echter gewoon in lederhöse aan de biertafels. Geflankeerd door beleidsmakers Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic was de lol nauwelijks op te merken aan de gezichten van het geplaagde drietal. Desondanks werden de bierpullen gretig gevuld en vloeide het gerstenat rijkelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Steun van Kahn
Kahn liet wel weten volledig in zijn trainer te geloven. 'We zijn volledig overtuigd van Nagelsmann. Natuurlijk is hij ongerust. Iedereen is dat bij de club. Maar wij geloven in hem', vertelde de oud-doelman aan de Duitse media. Kahn hekelde vooral de instelling van de spelers. 'Sommige spelers denken misschien dat de Bundesliga op het tweede plan staat. Dat is onacceptabel.'

Samenvatting: het is crisis bij gedoodverfde kampioen Bayern München
Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.