Geen Ronaldo, wel Malacia: deze spelers neemt Ten Hag mee naar Thailand

Reacties

Cristiano Ronaldo reist niet met Manchester United mee naar Thailand, waar de ploeg van manager Erik ten Hag zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. Tyrell Malacia maakt wel deel uit van de 31-koppige selectie.

Geen Ronaldo, wel Malacia: deze spelers neemt Ten Hag mee naar Thailand

United laat weten dat Ronaldo niet met de selectie is afgereisd 'omdat hij extra vrije tijd heeft gekregen om een ​​familieprobleem op te lossen.' Phil Jones blijft achter in Manchester, omdat hij een aangepast programma volgt om op tijd fit te zijn voor het nieuwe seizoen, terwijl de van een blessure terugkerende Brandon Williams ook op trainingscomplex Carrington verder werkt aan zijn herstel. Andreas Pereira is op weg naar Fulham en maakt ook geen deel uit van de trainingskampselectie.

Malacia is de enige aankoop tot dusver van United, waar Ten Hag de nieuwe trainer is. Naast de van Feyenoord overgenomen linksback hebben ook Nathan Bishop, Matej Kovar en Facundo Pellistri hun debuut in de hoofdmacht nog niet gemaakt. Malacia zag twee landgenoten ook geselecteerd worden: Donny van de Beek en Tahith Chong.

Manchester United speelt dinsdag in Bangkok de eerste oefenwedstrijd onder leiding van Ten Hag. Rivaal Liverpool is dan de tegenstander. Drie dagen later volgt in Australië het oefenduel met Melbourne Victory.

Doel: David De Gea, Tom Heaton, Nathan Bishop, Matej Kovar

Verdediging: Eric Bailly, Diogo Dalot, Ethan Laird, Victor Lindelof, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka

Middenveld: Amad, Bruno Fernandes, Fred, James Garner, Hannibal, Zidane Iqbal, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Charlie Savage, Donny van de Beek

Aanval: Tahith Chong, Anthony Elanga, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer T. Malacia
Meer over T. Malacia
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.