Ten Hag krijgt voor de zoveelste keer slecht nieuws uit ziekenboeg

Reacties

Erik ten Hag kan voorlopig geen beroep doen op Luke Shaw. De 28-jarige linksback heeft een hamstringblessure opgelopen en ligt er enkele maanden uit. Het is de zoveelste dreun op het blessurefront bij Manchester United.

Ten Hag krijgt voor de zoveelste keer slecht nieuws uit ziekenboeg
© Pro Shots

United wordt dit seizoen geteisterd door blessures. Momenteel zijn onder anderen Mason Mount, Lisandro Martínez en Anthony Martial niet inzetbaar. Daar komt nu dus Shaw bij. De Engelsman viel in de uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen Luton Town uit en blijkt een hamstringkwetsuur te hebben opgelopen.

Eerder dit seizoen keek Shaw al maanden toe met een spierblessure. Concurrent Tyrell Malacia kwam dit seizoen überhaupt nog niet in actie door een slepende knieblessure. Ten Hag gaf onlangs aan dat de voormalig Feyenoorder op de weg terug is en nog enkele weken nodig heeft. Voorlopig kan hij Shaw dus nog niet vervangen. Waarschijnlijk zal Ten Hag zich op de linksbackpositie richten op de multi-inzetbare Diogo Dalot.

Het wrange is dat United begin januari nog afscheid nam van een linksback. De club huurde Sergio Reguilón van Tottenham Hotspur, maar stuurde hem in de winter terug toen Shaw weer fit was van zijn blessure en ook Malacia bijna fit leek. Met de kennis van nu had de Spanjaard nog van pas kunnen komen, maar hij speelt inmiddels al op huurbasis voor Brentford.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.