Man Utd neemt richting terugkeer Malacia afscheid van gehuurde back

Reacties

Sergio Reguilón keert terug naar Tottenham Hotspur. De linksback werd het afgelopen half jaar gehuurd door Manchester United, maar de club stuurt hem terug naar Londen. Dat heeft onder andere te maken met de terugkeer van Tyrell Malacia.

Man Utd neemt richting terugkeer Malacia afscheid van gehuurde back
© Pro Shots

Man Utd en Tottenham sloten vorig jaar augustus een huurdeal, vooral omdat de club uit Manchester met problemen kampte op de linkerflank. Luke Shaw en Malacia waren immers geblesseerd. Malacia kwam dit seizoen door een knieblessure nog niet in actie, Shaw miste ook enkele duels. De club meldt dat het duo op de weg terug is en dat het daardoor niet nodig is om Reguilón te behouden.

De Spaanse back speelde in totaal twaalf wedstrijden in het shirt van Man Utd. Bij Tottenham, dat drie plekken hoger staat dan Man Utd op de ranglijst van de Premier League, heeft Reguilón nog een contract dat doorloopt tot de zomer van 2025. Voor Man Utd is de Spaanse vleugelverdediger de tweede vertrekker deze winterperiode, Donny van de Beek maakte eerder op huurbasis de overstap naar Eintracht Frankfurt. Man Utd en Tottenham staan over tien dagen tegenover elkaar in de Premier League.

Manchester United
Manchester United
2 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.