'Flesje champagne' krijgt staartje voor Kramer, Adekanye geschorst

Reacties

De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de manier waarop Michiel Kramer zondag zijn treffer vierde in het thuisduel van RKC Waalwijk met AZ. Dat is maandag bevestigd door de KNVB.

'Flesje champagne' krijgt staartje voor Kramer, Adekanye geschorst
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
1 - 3
AZ
AZ

Kramer maakte zondag na het benutten van een strafschop een obsceen gebaar richting de aanhang van AZ. Na afloop werd de 34-jarige spits én aanvoerder van RKC bij ESPN gevraagd naar het moment en verklaarde hij dat hij 'een flesje champagne ontkurkte'. Verder wilde de routinier er niet op ingaan. 'Anders gaan we dat weer krijgen.'

Analyticus Gertjan Verbeek vond het gebaar van Kramer niet gepast en de aanklager betaald voetbal deelt die mening blijkbaar, want hij is maandag een onafhankelijk vooronderzoek gestart. Of dat resulteert in een straf moet nog blijken. De komende dagen worden onder meer verklaringen van betrokken partijen opgevraagd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Adekanye
Bobby Adekanye weet al wel dat hij de komende twee Eredivisie-speelronden moet toekijken. De aanvaller van Go Ahead Eagles werd vlak voor rust na inmenging van de VAR van het veld gestuurd door scheidsrechter Edwin van de Graaf na een harde tackle op FC Volendam-speler Calvin Twigt. Adekanye is voor drie duels geschorst, waarvan een voorwaardelijk.

Za 2 sep. 2023

Zo 17 sep. 2023

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.