Feyenoord rondt ook komst van 'Guus Til+' Bullaude af

Reacties

Ezequiel Bullaude mag zich Feyenoorder noemen. De Rotterdamse club heeft de aanvallende middenvelder overgenomen van Godoy Cruz. Hij tekent een contract voor vijf seizoenen in De Kuip.

Feyenoord rondt ook komst van 'Guus Til+' Bullaude af

Met Bullaude (21), die voor enkele miljoenen wordt ingelijfd, krijgt Feyenoord een middenvelder met diepgang, snelheid, techniek en scorend vermogen. Een Guus Til+ wordt de Argentijn al genoemd door zij die hem menen te kennen.

Een verschil met Til is dat Bullaude vaak uitwijkt naar de zijkanten om aanspeelbaar te worden. Daar kan hij zijn dribbelvaardigheden inzetten. Vanwege dit gedrag lijkt de Argentijn ook in een vrije rol vanaf de flank ingezet te kunnen worden.

'Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen', reageert een trotse Bullaude. 'Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had, heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend.'

Bullaude is voor Feyenoord de vierde zomeraanwinst uit Zuid -en Midden-Amerika. Spits Santiago Gimenez (Mexico), buitenspeler Igor Paixão (Brazilië) en linksback Marcos López (Peru) gingen hem voor. Danilo is ook een Braziliaan, maar speelt al zo lang in Nederland dat hij de cultuur al kent en de taal bijna machtig is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer E. Bullaude
Meer over E. Bullaude
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.