Feyenoord-huurling Bullaude oogst applaus bij basisdebuut voor Boca

Reacties

Ezequiel Bullaude heeft zondag zijn eerste doelpunt gemaakt voor Boca Juniors. De Feyenoord-huurling stond in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Almagro voor het eerst in de basis bij de Argentijnse topclub.

Feyenoord-huurling Bullaude oogst applaus bij basisdebuut voor Boca
© TyC Sports

De 22-jarige Bullaude wordt sinds vorige maand door Feyenoord verhuurd aan Boca Juniors, dat zondag in de achtste finale van de Copa Argentina aantrad tegen Almagro. Na een klein half uur opende Bullaude de score. Op aangeven van Lucas Janson kopte de middenvelder raak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bullaude, die vorig seizoen één keer scoorde voor Feyenoord, in het Europa League-uitduel met Shakhtar Donetsk, deed tachtig minuten mee bij Boca. Bij de roemruchte club uit Buenos Aires maakten ook Sergio Romero (ex-AZ), Marcos Rojo (voormalig Manchester United) en Edinson Cavani hun opwachting in het bekerduel in La Rioja.

Boca plaatste zich na een strafschoppenserie voor de volgende ronde in strijd om de Copa Argentina. Na 120 minuten stond het 2-2 en vanaf de kant zag Bullaude zijn teamgenoten de penalty's beter nemen dan Almagro. In de thuishaven van Boca Juniors, La Bombonera, verloor AZ Onder-19 zaterdagavond de strijd om de wereldtitel van Boca Juniors Onder-19.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.