Feyenoord bevestigt transfer Bullaude

Reacties

Feyenoord heeft het vertrek van Ezequiel Bullaude bevestigd. De aanvallende middenvelder maakt het seizoen op huurbasis af bij Boca Juniors in Argentinië.

Feyenoord bevestigt transfer Bullaude

Bullaude tekende vorig seizoen bij Feyenoord, maar wist slechts bij vlagen zijn klasse te laten zien. Trainer Arne Slot maakte er ook geen geheim van dat hij open stond voor een tijdelijk vertrek van zijn pupil. 'Er kunnen wel af en toe wat invalbeurten voor hem in zitten, maar ik voorzag nog niet dat hij competitief was voor een basisplek', zei Slot onlangs. 

'Dan is het, denk ik, voor de speler ook beter dat hij hetgeen hij geleerd heeft, meeneemt naar een nieuwe club om daar elke week te spelen. In de hoop dat hij zich daar dusdanig ontwikkelt dat we volgend jaar een nummer 10 hebben die wel competitief is om voor een basisplaats te vechten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bullaude heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2027. Hij kwam vorig seizoen tot negen Eredivisie-wedstrijden en vijftien wedstrijden in totaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.