Feyenoord bevestigt komst Noors talent Hansson

Reacties

Noors jeugdinternational Emil Hansson heeft zijn overgang naar Feyenoord afgerond. De zeventienjarige middenvelder tekent een contract tot medio 2018 bij de Rotterdammers.

Feyenoord bevestigt komst Noors talent Hansson

De komst van Hansson komt niet als een verrassing, nadat SK Brann eerder al meldde dat de jeugdspeler naar Feyenoord vertrok. De Noor kost de Rotterdammers zo'n 300 duizend euro en sluit in eerste instantie aan in de jeugdopleiding.

'Het is een grote stap om Noorwegen achter te laten, maar ik heb het gevoel dat dit de juiste plek is voor mij om me verder te ontwikkelen. Ik hoop dat ik het goed ga doen in de A1 en hopelijk speel ik dan op een dag in het eerste elftal', aldus de nieuweling op de clubsite van Feyenoord, die door zijn eerdere stages in Rotterdam het gevoel heeft nu 'een beetje thuis te komen'.

Leergierig
Technisch directeur Martin van Geel toont zich tevreden met de komst van Hansson, die de voorbije jaren diverse keren op stage was bij Feyenoord. 'Tijdens die stages heeft hij ons definitief weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Wij zien in Emil een speler met zeer veel potentie, die bovendien zeer leergierig is. We zijn blij dat hij voor Feyenoord heeft gekozen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.