Fans Super League-clubs protesteren en keren zich tegen eigen club: 'Schaam je'

Reacties

Fans van verschillende Super League-clubs hebben zich verzameld bij het voetbalstadion van hun club. Ze protesteren met spandoeken tegen de deelname van hun club aan de Super League.

Fans Super League-clubs protesteren en keren zich tegen eigen club: 'Schaam je'
© Pro Shots

Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, AC Milan, Juventus, Internazionale, Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid zetten deze week de voetbalwereld op z'n kop door een European Super League (ESL) aan te kondigen waarbij zij met elkaar de strijd aangaan in een financieel aantrekkelijke competitie. Met zes ploegen is de Premier League behoorlijk vertegenwoordigd en vooral in Engeland verzamelen fans zich dan ook bij de stadions om te protesteren tegen deelname van hun club aan de Super League.

Say No To The Super League, Shame On You: RIP Liverpool FCLiverpool-fans zijn tegen de Super League: deze en nog meer leuzen zijn maandag te lezen op spandoeken die zijn opgehangen bij onder meer Anfield (Liverpool), Old Trafford (Manchester United) en het Tottenham Hotspur Stadium. In Engeland lijkt sowieso de grootste woede te heersen over de Super League-plannen. Zo liep een woedende Gary Neville al leeg voor de camera van Sky Sports. Hij kreeg vervolgens veel bijval van onder anderen Micah Richards, Roy Keane en Sir Alex Ferguson.

© Pro Shots
© Pro Shots
© Pro Shots
© Pro Shots
© Pro Shots
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.