Eredivisie-talenten hoofdrolspelers in zéér opmerkelijk duel Jong België

Reacties

Vitesse-aanvaller Loïs Openda en PSV-talent Yorbe Vertessen zullen hun meest recente optreden met Jong België niet snel vergeten. Niet vanwege hun doelpunten, of vanwege de oefenzege, maar vanwege het feit dat de reservekeeper van de tegenstander fungeerde als arbiter.

Eredivisie-talenten hoofdrolspelers in zéér opmerkelijk duel Jong België
© Pro Shots

Jong België speelt pas over een dikke twee maanden weer officiële interlands, tot die tijd moet de ploeg van bondscoach Jacky Mathijssen het doen met oefenpotjes. Zo stond er vrijdag een duel met Standard Luik op het programma. De ploeg uit de Pro League speelde uiteraard zonder de uitgevlogen internationals en ging op het eigen trainingscomplex met 0-3 onderuit, maar na afloop was dat niet waarover volop werd nagepraat.

De Belgische bond was namelijk vergeten om voor het oefenduel een scheidsrechter en grensrechters aan te stellen. En dus moest Jean-François Gillet, keeper van Standard, optreden als arbiter. Hij had als assistenten twee leden van de technische staf, maar zij hadden uiteraard geen attributen voorhanden. En dus gebruikten zij hesjes als vlaggen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.