Eredivisie op Rapport: Ihattaren gooit hoge ogen na prachtgoal

Reacties

Mohamed Ihattaren was een van de uitblinkers in de afgelopen Eredivisie-speelronde. De achttienjarige middenvelder, die op schitterende wijze scoorde tegen FC Utrecht, sleept een 7,5 in de wacht. Bekijk in dit bericht alle beoordelingen van speelronde twaalf.

Eredivisie op Rapport: Ihattaren gooit hoge ogen na prachtgoal
© Pro Shots

Ihattaren is niet de hoogst gewaardeerde PSV'er; die eer is voor doelman Yvon Mvogo met een 8. Met een 7,5 gooit ook Donyell Malen hoge ogen, in tegenstelling tot Pablo Rosario (5).

Bij Ajax ging de aandacht zaterdagavond uit naar Klaas Jan Huntelaar, die aankondigde naar alle waarschijnlijkheid bezig te zijn aan zijn laatste seizoen als prof. De 37-jarige Achterhoeker brak de ban tegen PEC Zwolle en verdient een 7,5. Daarmee moet Huntelaar wel zijn meerdere erkennen in Antony (8).

Jens Toornstra, die tweemaal trefzeker was tegen VVV-Venlo, werd uitgeroepen tot Speler van de Week met zijn 8. De enige Feyenoorder die enigszins bij de middenvelder in de buurt blijft is Steven Berghuis met een 7.

Willem II is een van de zorgenkindjes in de Eredivisie, zeker na de kansloze thuisnederlaag tegen Sparta Rotterdam zijn de zorgen groot. Vooral Mike Trésor (4,5) en Derrick Köhn (4) zakten door het ijs.

Ook bij PEC Zwolle zijn de cijfers niet bepaald hoog, zo blijkt uit onderstaand overzicht. Bekijk alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.