Eindejaarsquiz (5): de topscorers van het WK 2022

Reacties

In de laatste week van 2022 blikt VI terug op het voetbaljaar met een dagelijkse quiz. Vandaag het slotstuk, over de topschutters op het WK in Qatar.

Eindejaarsquiz (5): de topscorers van het WK 2022
© Pro Shots

De quizvijfdaagse sluiten we af met een redelijk makkelijke slotvraag. We zoeken namelijk de elf spelers die minimaal drie doelpunten wisten te maken tijdens het WK in Qatar. De foto boven het artikel geeft al één antwoord weg en de topscorer van het toernooi zal ook niet al te moeilijk zijn. De doorgewinterde VI-lezer moet eigenlijk wel tot minimaal negen goede antwoorden komen. Om het een beetje pittig te maken is de timer op vier minuten gezet. Maar dat moet geen probleem zijn. Toch?

Elke dag een breinbreker

Dit was de vijfde en laatste eindejaarsquiz. Mocht je de eerste vier delen gemist hebben, bekijk ze dan in het blokje onder dit artikel. We zochten naar in totaal 116 goede antwoorden; meer dan honderd punten is bijzonder knap. Valt er iets te winnen? Nou, vooral reputatie in de reacties en op sociale media, dus deel je score.

Ben je op zoek naar een pittige uitdaging waar wel prijzen aan verbonden zijn, check dan de eindejaarsquiz in ons dubbeldikke kerstnummer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.