Eindejaarsquiz (4): de Oranje-internationals van 2022

Reacties

In de laatste week van 2022 blikt VI terug op het voetbaljaar met een dagelijkse quiz. Vandaag deel vier, over de speler die dit jaar in actie kwamen voor Oranje.

Eindejaarsquiz (4): de Oranje-internationals van 2022
© Pro Shots

Het Nederlands elftal vloog er tijdens het WK in de kwartfinale uit tegen Argentinië, maar omdat dit gebeurde na strafschoppen behield Oranje de ongeslagen status in 2022. De ploeg van Louis van Gaal leed geen enkele nederlaag in de dertien interlands die dit jaar werden gespeeld. De bondscoach gebruikte daarin 35 spelers, waarvan zeven voor het eerst het shirt van het Nederlands elftal droegen. Omdat het WK nog vers in het geheugen ligt is het gros van de spelers redelijk makkelijk op te noemen in de quiz van vandaag, maar er zitten een paar lastige namen tussen.

Elke dag een breinbreker

We sluiten het jaar af met een dagelijkse quiz, vijf stuks, waarin we zoeken naar in totaal 116 goede antwoorden. Valt er iets te winnen? Nou, vooral reputatie in de reacties en op sociale media. Meer dan honderd punten is bijzonder knap, dus deel je scores.

Ben je op zoek naar een pittige uitdaging waar prijzen aan verbonden zijn, check dan de eindejaarsquiz in ons dubbeldikke kerstnummer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.