Eerste tegenvaller voor Koeman: herstel Ter Stegen duurt langer dan verwacht

Reacties

De knieoperatie van Barça-doelman Marc-André ter Stegen is geslaagd, maar de Duitse goalie is wel langer dan verwacht uit de roulatie. Het herstel duurt zo'n tweeënhalve maand, een tegenvaller voor aanstaand Barcelona-coach Ronald Koeman.

Eerste tegenvaller voor Koeman: herstel Ter Stegen duurt langer dan verwacht
© Pro Shots

De Nederlander is officieel nog niet gepresenteerd, maar dit is slechts een kwestie van tijd. VI meldde maandag al dat de Catalaanse club en de huidige bondscoach van Oranje een akkoord bereikten.

Ter Stegen is een van de spelers die wordt genoemd om de grote schoonmaak bij Barça te overleven. De club wil flink verjongen, maar is niet van plan Ter Stegen te lozen. In het nieuwe seizoen zal de Duitse doelman echter flink wat duels moeten missen, het nieuwe seizoen in de Spaanse competitie begint immers al op 12 september.

Ook lijkt het uitgesloten dat Ter Stegen de eerste wedstrijd van Barcelona in het komende seizoen van de Champions League gaat keepen. Eind oktober worden de eerste wedstrijden in het elitetoernooi afgewerkt. Barça werd onlangs keihard uit het toernooi geknikkerd door Bayern München, dat met 2-8 zegevierde. Deze blamage kostte trainer Quique Setién zijn baan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.