Zeventien spelers missen eerste Barcelona-training Koeman

Reacties

Ronald Koeman geeft maandag zijn eerste training bij Barcelona. Hij krijgt om half zes 's middags een uitgedunde selectie tegenover zich.

Zeventien spelers missen eerste Barcelona-training Koeman
© Pro Shots

De grootste afwezige is Lionel Messi. De Argentijn staat lijnrecht tegenover de clubleiding over zijn wens te vertrekken bij Barcelona. Hij liet zich zondag niet zien bij de coronatesten en mag daarom maandag ook niet trainen.

Naast Messi laten zestien andere Barcelona-krachten hun gezicht niet zien. Marc-André Ter Stegen is herstellende van een knieblessure, terwijl Miralem Pjanic na zijn positieve coronatest nog in quarantaine zit. Coutinho heeft nog vrijaf vanwege zijn inspanningen als Bayern-huurling in de Champions League-finale.

Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Clément Lenglet, Antoine Griezmann, Trincão, Nelson Semedo, Martin Braithwaite, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Miranda, Carles Aleñá en Pedri zijn vanwege interlandverplichtingen maandag niet op het trainingsveld van Barcelona. Koeman zal vanwege de waslijst aan afwezigen ongetwijfeld een beroep doen op de Barcelona-beloftes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.