Eerste Premier League-manager 26 dagen na competitiestart al ontslagen

Reacties

AFC Bournemouth heeft Scott Parker aan de kant geschoven. De manager is het slachtoffer van de zware start van het seizoen voor de promovendus.

Eerste Premier League-manager 26 dagen na competitiestart al ontslagen
© Pro Shots

Bournemouth begon nog goed aan de terugkeer in de Premier League. Maar na de overwinning op Aston Villa volgden zware nederlagen tegen Manchester City, Arsenal en Liverpool. Het pak slaag op Anfield (9-0) bleek de aanleiding voor een wisseling van de wacht.

Die wedstrijd op Anfield werd de laatste van Parker op de bank van Bournemouth. De man die The Cherries terugbracht naar de Premier League werd bedankt. In plaats van zijn verzoek meer versterkingen te halen na onder ander Marcos Senesi kreeg hij zijn ontslag 26 dagen na de start van de Premier League.

'De promotie zal worden herinnerd als een van de meest succesvolle seizoenen in onze geschiedenis', zei eigenaar Maxim Demin. 'Maar om ons te blijven ontwikkelen als team en club als geheel is het essentieel dat we op één lijn zitten in onze strategie.'

Gary O'Neil neemt de honneurs waar tot er een definitieve vervanger voor Parker is gevonden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.