'Duurste speler zonder interland' krijgt eindelijk kans bij Frankrijk

Reacties

Christopher Nkunku is voor het eerst opgeroepen voor Frankrijk. De 24-jarige spelmaker van RB Leipzig wordt beloond voor zijn goede prestaties en krijgt de langverwachte kans van bondscoach Didier Deschamps.

'Duurste speler zonder interland' krijgt eindelijk kans bij Frankrijk
© Pro Shots

Nkunku is zo langzamerhand een fenomeen aan het worden in Duitsland. De Fransman is dit seizoen goed voor 26 goals en 15 assists in 38 officiële duels. Het levert hem interesse op van Europese grootmachten. Leipzig zou liefst 75 miljoen euro willen ontvangen. Mede daardoor omschreef BILD Nkunku onlangs als 'de duurste speler zonder interland'.

Nu kon Deschamps niet meer om Nkunku heen en maakt hij deel uit van de 23-koppige selectie voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Ivoorkust en Zuid-Afrika. Ook middenvelder Jonathan Clauss van Lens is voor het eerst opgeroepen. 'Ze zijn succesvol bij hun clubs, dit was het moment om ze mee te nemen', liet Deschamps weten. Opvallende afwezigen zijn Olivier Giroud, Ousmane Dembélé, Kurt Zouma en Dayot Upamecano.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Liverpool vs Man Utd: waar ligt de toekomst van Nkunku?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RB Leipzig
Meer over RB Leipzig
Meer C. Nkunku
Meer over C. Nkunku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.