Duidelijke boodschap voor geïnteresseerden: 'Bale wil niet meer voetballen'

Reacties

Sprookjesploeg Wrexham hoopte zijn terugkeer in de Engelse Football League te vieren met de komst van Gareth Bale, maar de club uit Wales hoeft niet te rekenen op de gepensioneerde voetballer. Bale gaat zijn toekomstplannen namelijk niet omgooien voor de toekomstige vierdeklasser.

Duidelijke boodschap voor geïnteresseerden: 'Bale wil niet meer voetballen'
© Pro Shots

Wrexham dwong vorige maand promotie naar de League Two af en keert daardoor na vijftien jaar terug op het vierde niveau van Engeland. Het balletje rond Bale kwam aan het rollen door de aanvaller zelf, die de club vanaf de golfbaan feliciteerde met de promotie. Clubeigenaren Rob McElhenney en Ryan Reynolds sprongen daar gretig op in met een charmeoffensief, maar dat heeft niets uitgehaald.

'Bale heeft op dit moment een geweldig leven en dat heeft hij verdiend', stelt zaakwaarnemer Jonathan Barnett in gesprek met Sky Sports. 'Mij hebben ze niet gesproken, misschien hebben ze gepraat met Gareth zelf, maar Gareth wil niet meer voetballen. Hij heeft een geweldige carrière gehad, maar nu is hij met zijn familie en dat is het belangrijkste. Hij is een ander persoon geworden.'

Bale nam in januari afscheid van de voetballerij, op dat moment speelde hij een half jaar in Amerika voor Los Angeles FC. Daarvoor kwam Bale uit voor Real Madrid, Tottenham Hotspur en Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.