Wrexham wil Bale verleiden: 'Een laatste, magisch seizoen'

Reacties

Een ludieke grap, of een jolig aanbod met serieuze ondertoon? Dat zullen de fans van Wrexham zich afvragen na een post op Twitter van Rob McElhenney. De clubeigenaar heeft Gareth Bale aangesproken.

Wrexham wil Bale verleiden: 'Een laatste, magisch seizoen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wrexham voltooide vorige week zijn sprookje door promotie naar de Engelse Football League af te dwingen. Na vijftien jaar keert de club uit Wales terug in de League Two en dat werd mede door de aanwezigheid van Hollywood-sterren opgepikt in de internationale media.

Na de promotie zijn clubeigenaren McElhenney en Ryan Reynolds niet stil blijven zitten en ze haakten gretig in op een video die Bale instuurde. De oud-aanvaller is sinds enkele maanden met voetbalpensioen en had op de golfbaan kort de tijd om een boodschap in te sturen. Hij feliciteerde Wrexham met de promotie.

Dat werd dus opgepikt door McElhenney, die Bale voorstelde om een potje te golfen. 'Dan zal ik absoluut niet vier uur lang proberen om je te overtuigen om terug te keren voor nog een laatste, magisch seizoen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.