'Doorbraak in transfer Cucurella, Brighton wil Angeliño terug naar PL halen'

Reacties

Angeliño kan mogelijk een terugkeer naar de Premier League bewerkstelligen. De linkervleugelverdediger zou interesse genieten van Brighton & Hove Albion. De Engelse middenmoter ziet in de Spanjaard de vervanger voor de felbegeerde Marc Cucurella.

'Doorbraak in transfer Cucurella, Brighton wil Angeliño terug naar PL halen'

De transfer van Cucurella is al weken onderwerp van gesprek in Brighton. Lange tijd leek Manchester City de beste papieren te hebben, maar The Citizens konden of wilden niet aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro voldoen. Chelsea lijkt daar wel mee in te stemmen. De Londenaren willen ver gaan voor Cucurella.

Afgelopen jaar streek de Spanjaard neer in Engeland. Brighton betaalde zo'n achttien miljoen euro aan Getafe. In 35 wedstrijden in de Premier League overtuigde Cucurella bij de topclubs. Chelsea is zelfs zo overtuigd, dat het vijftig miljoen euro wil betalen, meldt Marca. Daarbij wil het jeugdinternational Levi Colwill naar Brighton meesturen.

Het Duitse Sky Sport meldt nu dat Brighton het wel ziet zitten en in Angeliño een uitstekende opvolger van Cucurella ziet. De oud-speler van PSV en NAC Breda lijkt bij RB Leipzig op een dood spoor te belanden, nadat de club David Raum wegkocht bij Hoffenheim voor zijn positie. Voor Raum werd een recordbedrag betaald door de Duitsers.

Angeliño kan dus terugkeren in de Premier League. In die competitie speelde hij voor Manchester City al zes wedstrijden. BILD meldde al dat Hoffenheim ook interesse in de aanvallende linksback heeft. Ook Barcelona zou de situatie omtrent Angeliño volgen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.