RB Leipzig betaalt recordbedrag voor vervanger van Angeliño

Reacties

RB Leipzig heeft de komst van David Raum afgerond. De Duitse vleugelverdediger kan inclusief bonussen uitgroeien tot duurste aankoop in de bescheiden clubhistorie van de bekerwinnaar.

RB Leipzig betaalt recordbedrag voor vervanger van Angeliño
© Pro Shots

Raum is opgeleid door Greuther Fürth en maakte in 2021 de overstap naar 1899 Hoffenheim. Daar imponeerde hij het voorbije seizoen door onder meer elf assists af te leveren in de Bundesliga. De 24-jarige linksback groeide tevens uit tot vaste klant bij de Duitse nationale ploeg.

Nu maakt hij de overstap naar de Duitse top. Leipzig betaalt volgens Duitse media iets meer dan 25 miljoen euro voor Raum, een bedrag dat via bonussen boven de dertig miljoen kan uitkomen. Daarmee zou de linkspoot de duurste aankoop in de geschiedenis van de Red Bull-club worden.

De komst van Raum betekent volgens de Duitse pers een einde aan het tijdperk van Angeliño in Leipzig. De Spanjaard mag deze zomer vertrekken. Volgens Bild is Hoffenheim één van de opties, maar staat die mogelijke transfer los van die van Raum.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Raum
Meer over D. Raum
Meer Angeliño
Meer over Angeliño
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.