Galatasaray komt met 'knotsgek plan' voor huurling Angeliño

Reacties

Galatasaray heeft RB Leipzig benaderd om de huurdeal van Angeliño aan te passen. De Turken zien het namelijk niet zitten om de Spanjaard verplicht over te moeten nemen. Bild beschrijft de bijzondere situatie.

Galatasaray komt met 'knotsgek plan' voor huurling Angeliño
© Pro Shots

De sportkrant heeft het over een 'knotsgek plan' van de Turkse club. Afgelopen zomer werd een huurdeal bereikt tussen Galatasaray en Leipzig, inclusief een koopoptie. Die optie wordt een verplichting als Angeliño twintig wedstrijden speelt voor Galatasaray.

De ex-PSV'er staat momenteel al op negentien duels en dus leek het een kwestie van tijd te zijn totdat Angeliño definitief speler van Galatasaray zou worden. De club vindt de afgesproken transfersom van zes miljoen euro echter te gortig en zou bij Leipzig hebben aangeklopt om de deal aan te passen.

'Vanuit Turkije wordt gezegd dat Gala aan Leipzig heeft gevraagd om de clausule met tien wedstrijden te verlengen. Een volkomen gek idee waar de bazen van Leipzig absoluut niet mee akkoord zullen gaan. Een contract is een contract, de Spanjaard blijft in Turkse dienst', aldus het boulevardblad.

In de tussentijd zou Galatasaray Angeliño willen slachtofferen, door hem niet meer mee te laten trainen en op te stellen voor zijn twintigste wedstrijd. Komende zondag speelt de club voor het eerst in het nieuwe jaar, thuis tegen Konyaspor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.