Galatasaray heeft voormalig PSV'er Angeliño definitief beet

Reacties

Angeliño vervolgt zijn carrière in de Turkse Süper Lig. RB Leipzig bevestigde donderdagavond dat de oud-speler van NAC Breda en PSV aan Galatasaray verhuurd wordt.

Galatasaray heeft voormalig PSV'er Angeliño definitief beet
© Pro Shots

Angeliño (26) was twee seizoenen geleden nog een vaste waarde bij RB Leipzig, maar werd in de vorige jaargang verhuurd aan 1899 Hoffenheim. De Spanjaard kwam in de zomer van 2021 naar Leipzig nadat Manchester City hem al anderhalf seizoen had verhuurd aan de Bundesliga-club, waar hij nog tot medio 2025 onder contract staat.

Galatasaray neemt Angeliño voor komend seizoen op huurbasis over van RB Leipzig en heeft een optie tot koop op laten nemen in de deal. De vleugelverdediger is na centrale verdediger Kaan Ayhan van Sassuolo de tweede zomeraankoop voor de regerend kampioen van Turkije.

Angeliño speelde tussen 2017 en 2019 in de Eredivisie: eerst voor NAC Breda (2017/18) en daarna voor PSV (2018/19). De voormalig Spaans jeugdinternational kwam tot vijftien officiële wedstrijden het shirt van Manchester City, dat hem tussen 2013 en 2021 in totaal zes keer bij een andere club onder bracht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.