Genomineerde Giménez grijpt naast uitverkiezing Speler van de Week in de CL

Reacties

De UEFA heeft Evanilson uitgeroepen tot de Speler van de Week in de Champions League. De aanvaller van FC Porto troeft daarmee onder anderen Santiago Giménez af. Evanilson maakte woensdag een hattrick tegen het Antwerp FC van Mark van Bommel.

Genomineerde Giménez grijpt naast uitverkiezing Speler van de Week in de CL
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
1 - 4
FC Porto
FC Porto

Giménez maakte woensdagavond zijn debuut in de Champions League, nadat hij de eerste twee duels in de groepsfase moest toekijken door een schorsing. De spits had er eerder in de eerste helft al één gemaakt, maar die treffer werd geannuleerd door buitenspel, maar later in het duel vond hij alsnog twee keer het net.

Hij moest echter het onderspit delven tegen Evanilson, die net als Giménez, Gabriel Jesus van Arsenal en David Raum van RB Leipzig was genomineerd. Vooral de volley bij de 3-1 van Evanilson en de subtiele lob bij de 4-1 kwamen hem op veel lof te staan in de internationale media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Evanilson staat sinds medio 2020 onder contract bij FC Porto. De Portugese topclub nam hem destijds voor negen miljoen euro over van het Braziliaanse Tombense. De 24-jarige aanvaller staat nu op 41 doelpunten in 117 optredens voor FC Porto.

UEFA Champions League

Stand Groep H UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
0
2
12-6
+6
12
2
FC Porto
6
4
0
2
15-8
+7
12
3
Sjachtar Donetsk
6
3
0
3
10-12
-2
9
4
Antwerp
6
1
0
5
6-17
-11
3
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.