Feyenoord krijgt te maken met Angeliño in Europa League

Reacties

AS Roma heeft de komst van Angeliño bevestigd. De voormalig linksback van NAC Breda en PSV wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van RB Leipzig, met een optie tot koop.

Feyenoord krijgt te maken met Angeliño in Europa League
© Pro Shots

Angeliño (27) werd dit seizoen al door Leipzig verhuurd aan Galatasaray, maar die huurovereenkomst werd vroegtijdig afgebroken om hem naar Roma te kunnen laten gaan. De Spanjaard had namelijk nog één wedstrijd nodig om de verplichte koopoptie in te laten gaan, maar Gala vond de zes miljoen te gortig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Maandagochtend arriveerde Angeliño in de privékliniek Villa Stuart voor zijn medische keuring. De Spanjaard wordt voor een halfjaar gehuurd van Leipzig. Aankomende zomer kunnen de Italianen hem overnemen voor vijf miljoen euro exclusief één miljoen euro aan bonussen.

Over twee weken speelt Roma tegen Feyenoord, in de tussenronde van de Europa League. 

Angeliño komt uit de jeugdopleiding van Manchester City. Na diverse uitleenbeurten, waaronder aan NAC, maakte hij de definitieve overstap naar PSV. In Eindhoven maakte de verdediger grote indruk met negen assists in één Eredivisie-seizoen, waarna City hem weer terughaalde. Uiteindelijk kwam hij bij Leipzig terecht, waar hij ook uitstekend begon. De laatste periode was Angeliño daar op een zijspoor beland, waardoor nu zijn derde verhuurperiode volgt.

Spelersprofiel

Angeliño


Geboortedatum:
4 januari 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Coristanco
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
AS Roma
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.