Doemscenario voor PSV: Lammers mist return in Basel

Reacties

PSV kan in de return in de voorronde van de Champions League geen beroep doen op Sam Lammers. De spits viel zaterdagavond geblesseerd uit tegen Ajax in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (2-0).

Doemscenario voor PSV: Lammers mist return in Basel

Lammers raakte geblesseerd na een ongelukkige botsing met ploeggenoot Donyell Malen en keerde na een lange verzorging niet terug op het veld, waardoor PSV met tien man verder moest omdat er al drie keer was gewisseld door trainer Van Bommel. Met een van pijn verbeten gezicht ging de spits vervolgens naar de catacomben.

Van Bommel bevestigde na afloop tegen FOX Sports dat PSV voorlopig geen beroep kan doen op Lammers, die vorig seizoen indruk maakte op huurbasis bij SC Heerenveen. 'Ik denk dat dinsdag niet haalbaar is voor Lammers. Ik mag niet precies zeggen wat hij heeft, vanwege de wetgeving, maar het is wel een blessure die langer gaat duren dan een paar dagen. Er is niets gebroken, maar het is wel een vervelende blessure.'

Het wegvallen van Lammers komt op een bijzonder ongelukkig moment voor PSV. De spits maakte tijdens de voorbereiding een goede indruk en maakte midweeks de belangrijke 2-2 tegen FC Basel, waarna de Eindhovenaren doordrukten en met 3-2 wonnen. In Zwitserland moet PSV het nu doen zonder de hulp van Lammers.

'Martínez is misschien wel de beste aankoop van Ajax tot nu toe'
'De verhoudingen zijn duidelijk: PSV is nog niet zo ver als Ajax'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.